17 juli 2006

Groen van

Nou, bijvoorbeeld dan dat je samen met je paps en mams staat te klussen in je nieuwe woning en dat er dan plotsklaps twee pliesie-agentes op je raam tikken en aanbellen, en dat je dan weliswaar een rein geweten hebt maar toch schrikt en je afvraagt of ze verhaal komen halen vanwege de min of meer illegaal in de laad-en-los-stand geparkeerde auto van je pluggenverwijderende vader, of vanwege de netgeschilderde, toch wel provocerend- dan wel alarmerend groene muur, maar dat ze dan "slechts" op zoek blijken naar Raul L. van wie je nog nooit gehoord hebt en die waarschijnlijk wat z'n kerfstok heeft en MIJN VERS VERWORVEN ADRES blijkbaar misbruikt als voor hem en de pliesie die 'm moet hebben, valse informatie.

Maar dat is wel het laatste om wakker van te liggen.

Dat zou ik hooguit doen vanwege die kleur op mijn muur, maar zelfs dat niet. Ik bedoel, mooi groen is niet lelijk (toch?).

(Zogauw ik mijn digitale camera technisch en mentaal heb klaargestoomd om deze kleur op dit toch best wel grote oppervlak (*slik*) überhaupt te kunnen vastleggen zonder dattie op tilt slaat, breng ik de schrik hier wel in beeld, goed?)

(Op zo'n kleurenstaaltje van hooguit twaalf vierkante centimeter in de winkel valt het vaak best wel mee met zo'n kleur, hoor.)


(En ik wilde eigenlijk paars, maar dat mocht dan weer niet van m'n normaalgesproken wijze zussen.)

12 juli 2006

Wegens geen vakantie gesloten tot de vakantie

Nou ja... gesloten. Wie weet verschijnt er soms toch ineens een verhaaltje ofzo op deze stek, daarvoor gebeurt er in ieder geval genoeg. Bloggen is op het lijstje van wat er allemaal gebeurt en/of moet gebeuren tijdelijk helaas wel helemaal onderaan komen te staan, ondanks dat het tot de leukere gebeurtenissen behoort.
En wanneer het vakantie is, weet ik eigenlijk nog helemaal niet. Da's dan wel weer spannend, he... voor jullie en voor mij...