23 juli 2008

Trrring... "Met oprechte Deelder spreekt u"


En zo val je van de ene piekervaring in de andere...

Afgelopen maandag belde de Heer J.A. Deelder, Nachtburgemeester van Rotterdam, mij om me te condoleren feliciteren.
Neejoh, niet met het feit dat ik de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen* met goed gevolg heb afgelegd. Wat weet hij daar nou van??? (antw.: niets, tenzij hij dit weblog leest, maar dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk).

Wel hierom.

Wat best jammer is: toen de Heer J.A. Deelder, Nachtburgemeester van Rotterdam mij belde, was ik hard aan het werk op de plek waar ik arbeid tegen betaling verricht, en zodoende heb ik m'n mobiele telefoon niet horen rinkelen. De Heer J.A. Deelder, Nachtburgemeester van Rotterdam, is nu "slechts" vereeuwigd op m'n voicemail. [ Maar ach... ik deed het toch allemaal alleen maar om het geld ;-) ]

Keerzijde van deze best-jammer: jullie kunnen meegenieten van de (íétwat stuntelende) Heer J.A. Deelder, Nachtburgemeester van Rotterdam op mijn voicemail.

_______

* De meeste mensen spreken gewoon over 'De Vierdaagse', maar ik zeg altijd ook liever Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam i.p.v. HEMA, dus.

19 juli 2008

(G)een kruis

En ow, wat was het weer lang stil hiero. Niet dat er helemaal niks mel-dings- of verhalenswaardigs gebeurd is ofzo. Eerder zoveel meldings- of verhalenswaardigs dat er geen tijd overbeef om (al) dat meldings- of verhalenswaardige te melden of van te verhalen.
Fijn, hè, wel.
Maar nu wil ik toch wat van de daken schreeuwen:
Afgelopen week heb ik voor het eerst meegedaan aan de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, en… het felbegeerde kruisje in de wacht gesleept! Met mij hebben 34961 medemensen dat laatste gedaan, dus zó bijzonder is het misschien nou ook weer niet eigenlijk, maar voor mij en "mijn" 3 directe loopgenootjes op dit moment even wel heel erg.
Nou, dat wilde ik even kwijt dus.