30 augustus 2006

Whodunnit II

Dit onzalige tafereel trof ik gisterenavond in de keuken aan toen ik terugkwam van het (gelukkig laatste) ziekenhuisbezoek aan Kleinezus en haar vreselijk leuke kind.


Geen idee wie van de drie mij dit "cadeautje" (want dat schijnt het te zijn, zeggen ze) bezorgd heeft. Pukkie (rechts) niet want die is geboren in een verkeerd lichaam en is eigenlijk een hond, Caya (midden) niet want die is enigermate verstandelijk gehandicapt en de goedheid zelve, Berghi (links) niet want die gaat in de herfst / winter niet naar buiten sinds hij denkt hoogbejaard te zijn.

Tja...

Hoe dan ook, die van de drie heeft
het killerinstinct heus niet van mij, hoor.

p.s.
Ja, ik weet wel dat jullie nou allemaal gaan zeggen dat het Berghi is. "Kijk dan, die evil eyes, man!", zeggen jullie dan. Maar dat is gewoon het 'rode-ogen-effect' maar dan anders.

4 Comments:

At 31/8/06 5:05 p.m., Blogger ary said...

Onze kat Tricky had hetzelfde kadootje voor ons. Zij jongleerde er zelfs nog een beetje mee en liet een sterk staaltje van "bal hoog houden" zien, maar dan met een dood vogeltje.

 
At 1/9/06 10:32 a.m., Anonymous Anoniem said...

HayCay,
Er zijn behoorlijk wat goede, bruikbare recepten voor het toebereiden van duif, zoals deze:
"Men vange een duif en brenge deze slagvaardig om het leven. Men rukke hem de veren van het lijf en verwijdere de overbodig geworden lichaamsdelen als daar zijn: kop, vleugels, poten en ingewanden in de ruimste zin des woords.Men legge het dan nog resterende deel in een pan met ruim water en brenge deze aan de kook. Even laten doorkoken. Peper, zout en rozemarijn naar smaak toevoegen.
Enzovoorts.....
Bel me maar als het etenstijd is.

Groet, Pj.

 
At 1/9/06 11:51 a.m., Blogger Paola said...

nee natuurlijk doen jouw schatjes dat niet...... de buurkat heeft het gedaan om ze een loer te draaien...dat kan niet anders...toch?
succes met opruimen... *braak*

 
At 2/9/06 2:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

ohohoh, weet je wel hoe gevaarlijk duivensporters kunnen terugslaan?
kzou maar gauw balkjes over de ogen dan wel vachtkenmerken monteren om iedere vorm van herkenning te voorkomen:-)

 

Een reactie posten

<< Home